Η δισκογραφία της Εστουδιαντίνας έχει διανεμηθεί σε περισσότερα από 700 χιλιάδες αντίτυπα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (21 δίσκοι).
Η πρώτη δισκογραφική δουλειά της “Εστουδιαντίνας” που εκδόθηκε το 2003 από την EMI. Ο πιο εμπορικός δίσκος της Ορχήστρας, που αποτελεί μέχρι σήμερα σημείο αναφοράς για την προσέγγιση την Μουσικής της Μικράς Ασίας.
Η 2η δισκογραφική δουλειά της Εστουδιαντίνας, με τη συμμετοχή του Γιώργου Νταλάρα ως παραγωγού, οργανοπαίχτη και τραγουδιστή. Τραγουδούν επίσης οι: Γιάννης Χαρούλης, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Παντελής Θαλασσινός, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Δημήτρης Μπάσης, Γλυκερία, Αρετή Κετιμέ. Σολίστ: Goksel Baktagir
Το cd περιέχει 24 τραγούδια και χορούς της μουσικής μας παράδοσης από την Στερεά Ελλάδα, την Θεσσαλία, την Θράκη, την Προποντίδα, την Σμύρνη και τα παράλια της Μικράς Ασίας, των Δωδεκανήσων και της Πελοποννήσου. Τραγουδούν οι : Αρετή Κετιμέ, Παναγιώτης Λάλεζας, Κατερίνα Μητροπούλου, Γιώτα Νέγκα και η Κατερίνα Παπαδοπούλου. Μια συνεργασία της “Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας” με την “Ζυγιά” του Κυριάκου Γκουβέντα, τα “Παλαϊνά Σεφέρια”, το συγκρότημα “Εύξεινος Πόντος”, το συγκρότημα του Σταύρου Κουσκουρίδα και της χορωδίας της Αρναίας Χαλκιδικής. Κυκλοφόρησε από το περιοδικό ΔΙΦΩΝΟ τον Μάρτιο του 2005.
Η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας παρουσιάζει την Ορχήστρα Λαϊκών Οργάνων Οδησσού», που κυκλοφόρησε σε παραγωγή της ΔΕΜΚΑ Νέας Ιωνίας το 2006, και περιέχει τη ζωντανή ηχογράφηση της συναυλίας της Εστουδιαντίνας με την Ορχήστρα Λαϊκών οργάνων της μουσικής ακαδημίας Οδησσού και την χορωδία «Ελλάδα» του Ε.Ι.Π.Οδησσού , η οποία έγινε στο Δημοτικό θέατρο Βόλου στις 28 Απριλίου 2004. Με την Εστουδιαντίνα τραγούδησε ο Μπάμπης Τσέρτος και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης . Συμμετέχει επίσης η υψίφωνος Βέρα Ρεβένκο και η χορωδία "Ελλάδα" Ε.Ι.Π Παραρτήματος Οδησσου. Διευθυντές "Ορχήστρας Λαικών Οργάνων Οδησσού" οι Αλεξαντρ Ολεινικ και Ιγκορ Τσερνέτσκι. Η συγκεκριμένη παραγωγή κυκλοφόρησε και από την Legend με τον τίτλο "ΦΛΟΓΑ Πρώτη κυκλοφορία : Δεκέμβριος 2005
Η δισκογραφική δουλειά της "Εστουδιαντίνας" που κυκλοφόρησε με αφορμή την σύνθεση του "Ύμνου των Μεσογειακών Αγώνων 2013" και περιέχει τραγούδια και μουσικές από την Μεσόγειο και τα Βαλκάνια.
Ο δεξιοτέχνης ακορντεονίστας Δήμος Βουγιούκας συμπράττει με την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ, εγκαινιάζοντας την πρώτη σειρά από το label της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ "Δια Χειρός". πρόκειται για μια συλλογή ορχηστρικών κομματιών με πρωταγωνιστή το ακκορντεόν ως σολιστικό όργανο παρουσιάζοντας μια ευρύτητα ρεπερτορίου από τα Βαλκάνια έως τα παράλια της Μικράς Ασίας. Συμμετέχει επίσης η Ασπασία Στρατηγού με το τραγούδι "ΓΛΥΚΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ" σε μουσική Δ. Βουγιούκα και στίχους Ανδρέα Κατσιγιάννη.
Το cd αποτελεί μέρος των ηχογραφήσεων της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, που προέκυψαν κατά καιρούς από ζωντανές εμφανίσεις, από πρόβες, ή από ηχογραφήσεις για τις ανάγκες τηλεοπτικών παραγωγών. Οι ηχογραφήσεις έχουν γίνει με την απλή παλιά "συνταγή" της ζωντανής ηχογράφησης όλων των μουσικών μαζί, κάτι που σήμερα η τεχνολογική πρόοδος το απαγορεύει ρητά, με αποτέλεσμα το τελικό ηχητικό προϊόν να υστερεί σε ταυτότητα και σε ψυχή.
Μια ευχάριστη έκπληξη από την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ που κυκλοφόρησε μέσω της εφημερίδας VETO. Ένα cd με κάλαντα των Ελλήνων, με τη συμμετοχή της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, σε παραγωγή του Μιχάλη Κουμπιού και Γιώργου Νταλάρα. Τα 17 κάλαντα, από κοινότητες μέσα και έξω από τα την Ελλάδα, ερμηνεύουν αφιλοκερδώς γνωστοί και αγαπημένοι τραγουδιστές που εκπροσωπούν κάθε έκφανση του τραγουδιού, από την παραδοσιακή μουσική (Χρόνης Αηδονίδης, Χαράλαμπος Γαργανουράκης, Αρετή Κετιμέ) και το ρεμπέτικο (Μπάμπης Τσέρτος) μέχρι τη ροκ (Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Διονύσης Τσακνής), το έντεχνο (Γεράσιμος Ανδρεάτος, Γιάννης Ζουγανέλης), το νέο-λαϊκό (Πίτσα Παπαδοπούλου, Πασχάλης Τερζής) κ.α. Κάθε ένας από τους 20 συνολικά καλλιτέχνες και συγκροτήματα (Encardia) τραγουδά κάλαντα του τόπου καταγωγής του, με εξαίρεση τον Γιώργο Νταλάρα, ο οποίος ανοίγει το δίσκο με το πανελλήνιο «Αρχιμηνιά κι Αρχιχρονιά». Ο δίσκος προσφέρει απλόχερα αρώματα περιοχών και εθίμων ακριβών. H ορχήστρα Εστουδιαντίνα, υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη, συνεχίζει να κρατάει ψηλά τη σημαία μιας παράδοσης ζωντανής και βασανιστικά επίκαιρης. Οι σολίστες της Εστουδιαντίνας που παίζουν στο cd είναι οι: Δήμος Βουγιούκας, Κυριάκος Γκουβέντας, Γιάννης Καραμανιώλας, Σταύρος Κουσκουρίδας, Κώστας Μερετάκης, Θοδωρής Μέρμηγκας, Νίκος Μέρμηγκας και Νίκος Μπάϊπας.
Σε ρόλο πρωταγωνιστή είναι ο σπουδαίος βιολιστής και μέλος της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, Χρήστος Δασκαλόπουλος. Με τον ήχο του βιολιού και την συνοδεία ολόκληρης ή επιμέρους τμήματος της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, ο ακροατής έχει την ευκαιρία να απολαύσει την δεξιοτεχνία του σολίστα αλλά και να ταξιδέψει μέσα από τους μουσικούς διαλόγους που αναπτύσσονται μεταξύ της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ και του βιολιστή Χρήστου Δασκαλόπουλου. Είναι το δεύτερο cd από το label της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ «Δια χειρός».
Μια έκδοση για την επέτειο των 10 χρόνων από την ίδρυση της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, μια συλλογή με ορχηστρικά κομμάτια από ζωντανές εμφανίσεις αλλά και από ηχογραφήσεις της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ που κυκλοφορούν για πρώτη φορά από την εφημερίδα Θεσσαλία.
Μια συνεργασία της «Εστουδιαντίνας» με τον Γιάννη Κότσιρα και την συμμετοχή των : Μπάμπη Τσέρτου, Ασπασία Στρατηγού και Θοδωρή Μέρμηγκα. Ο Γιάννης Κότσιρας και η Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας Βόλου με αφορμή τα 90 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης και την κυκλοφορία του άλμπουμ τους «Η ΣΜΥΡΝΗ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ» αποτυπώνουν την δικη τους μουσική πρόταση στα καταπληκτικά έργα των Σμυρνιών δημιουργών. Το ρεπερτόριο απαρτίζεται από κομμάτια που έχουν σημαδεύσει τη δεκαετία του ’20, ενώ τα ίχνη τους φθάνουν ως και τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Πού να βρω γυναίκα να σου μοιάζει, Όμορφη Σμυρνιά, Ο Αντώνης ο βαρκάρης, Μισιρλού, Το γελεκάκι, Η μικροπαντρεμένη κ.ά. Στοιχεία πολύ διαφορετικά μεταξύ τους γίνονται ένα στη μουσική που ανθεί στα τέλη του 19ου αιώνα και στις αρχές του 20ού στην περιοχή της Κωνσταντινούπολης και της Σμύρνης. Τραγούδια που αποτέλεσαν τον πρόδρομο της πειραιώτικης (ρεμπέτικης) σχολής, σπουδαίων συνθετών: Κώστας Σκαρβέλης, Δημήτρης Σέμσης, Παναγιώτης Τούντας, Σπύρος Περιστέρης, Νίκος Ρουμπάνης, Γιάννης Δραγάτσης ή Ογδοντάκης, Γιάννης Νταλγκάς, Κώστας Κοφινιώτης, Απόστολος Χατζηχρήστος και αρκετά παραδοσιακά αγνώστων δημιουργών. Το άλμπουμ, αποτελεί μια σύγχρονη ερμηνευτική προσέγγιση των σμυρνέικων τραγουδιών με ερμηνευτή τον Γιάννη Κότσιρα και την Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας. Η ιδιαίτερη ενορχηστρωτική ματιά της ορχήστρας προβάλλει το βαθύ ερωτισμό που κρύβουν τα τραγούδια αυτά, με απόλυτο σεβασμό στην αυθεντική μουσική γραφή.
Το άλμπουμ «Χαίροις Ένδοξε Λάζαρε». περιέχει Κάλαντα του Προστάτη και Πολιούχου Αγίου της Λάρνακας, φίλου του Χριστού, Λάζαρου του Τετραημέρου καθώς και τοπικά παραδοσιακά κάλαντα από την Ελλάδα. Στο αλμπουμ της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας τραγουδούν ο Κώστας Μακεδόνας, ο Πέτρος Γαϊτάνος, ο Δημήτρης Μπάσης, η Μελίνα Ασλανίδου και η Λυδία Σέρβου, ενώ συμμετέχει και η Παιδική Χορωδία του Σπύρου Λάμπρου. Η κυκλοφορία εντάχθηκε στα πλαίσια της συμμετοχής του Δήμου Λάρνακας στους εορτασμούς για τα σαράντα χρόνια του Ποιμενάρχη και Μητροπολίτη Κιτίου κ.κ.Χρυσόστομου. Η παραγωγή έγινε από τον Γιώργο Θεοφάνους, ενώ το cd κυκλοφόρησε επίσης και στη Ρωσία.
Μια ζωντανή ηχογράφηση της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ, του Μπάμπη Τσέρτου και του Ανδρέα Κατσιγιάννη στο θέατρο του Πολιτιστικού Κέντρου της Νέας Ιωνίας Μαγνησίας με την συμμετοχή του Απόστολου Μόσιου και της Ελεάννας Βαρελά. Το πρώτο μέρος της συναυλίας περιλαμβάνει μελοποιημένα ποιήματα σε μουσικές του Ανδρέα Κατσιγιάννη και το δεύτερο μέρος μελοποιημένα ποιήματα από διάφορους Έλληνες συνθέτες με μια μικρή αναφορά σε λαϊκούς δημιουργούς. Εκδόθηκε από την εφημερίδα ΘΕΣΣΑΛΙΑ και τα έσοδα διατίθενται για κοινωφελείς σκοπούς. “Η εκτόνωση των Ελλήνων το Τραγούδι. Η έκφραση ,οι σκέψεις,οι λύσεις ,η συμβολή στο Αύριο. Το Άχ ,ο αναστεναγμός, η χαρά και η λύπη σπίθα έμπνευσης για κάθε μορφή δημιουργιας. Οι δημιουργοί πάντα δίνουν το Παρόν στην κοινωνία ,γιατί μόνο μέσα απο τις κοινωνίες, μπορείς να Υπάρχεις”.
ΜΟΥΣΙΚΗ: A. ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗΣ Μουσική βασισμένη στα ποιήματα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΑΠΑΔΙΑΜΑΝΤΗ και σε δίστιχα που φιλοξενεί στα διηγήματα του. Όλα αυτά τα χρόνια που γράφω μουσική για θεατρικές παραστάσεις, βασισμένες στα διάφορα διηγήματα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, που πρωτογνώρισα ,όπως όλοι μας, στα πρώτα βήματα του σχολικού μου βίου είχα πάντα την αίσθηση του ‘’Αχειροποίητου ‘’, δηλαδή του μη πλασμένου από Ανθρώπινο χέρι. Η αίσθηση του μεταφυσικού, αντλούμενο μέσα από μύθους και θρύλους τις καθημερινότητας, που εντάσσεται στην ευρύτερη δραστηριότητα της Ελληνικής κοινωνίας, αποτελώντας κομμάτι της παράδοσης του Λαού μας, είναι το στοιχείο έμπνευσης για τον Παπαδιαμάντη και τον κατατάσσει σε μια από τις μεγαλύτερες Μορφές της παγκόσμιας Λογοτεχνίας. Η γραφή του καταφέρνει να είναι άμεση και διεισδυτική, ουσιαστικά μέσα από έναν πυκνό και δύσβατο λόγο! Αυτό του το Χάρισμα τον αναγάγει σε μια πολυδιάστατη προσωπικότητα, που ενώ παράλληλα ζει Βίο Κοσμοκαλόγερου, μίλα για τον έρωτα με τρόπο ανατρεπτικό για την εποχή του, άμεσο και καταλυτικό. Πιστεύει στον Χριστό γιατί ξεπέρασε τον Άνθρωπο για τον Άνθρωπο. ‘’Να υμνώ μετά λατρείας τον Χριστό μου, να περιγράφω μετ’ έρωτος την φύσιν, και να ζωγραφώ μετά στοργής τα γνήσια Ελληνικά ήθη’’. Ο Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης έζησε λιτά και απέριττα, αφήνοντας ένα τεράστιο και πλούσιο έργο. Και όπως είπε και ο Ελύτης ‘’Όπου και να σας βρίσκει το κακό, αδελφοί, όπου και να θολώνει ο νους σας, μνημονεύεται Διονύσιο Σολωμό και μνημονεύεται Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη. Ανδρέας Κατσιγιάννης
Το IZMIR, είναι η νέα δισκογραφική δουλειά που υπογράφει ο διακεκριμένος συνθέτης και διευθυντής της σπουδαίας ορχήστρας Εστουδιαντίνα, Ανδρέας Κατσιγιάννης. Ο συνθέτης υπογράφει ορχηστρικά κομμάτια που θα ταξιδέψουν τους ακροατές αλλά και κάποια πρωτότυπα τραγούδια σε στίχους της Ευανθίας Μάγνη, του Κώστα Μακεδόνα και του Σταύρου Σταύρου. Στο τραγούδι «ΦΩΣ» το πάθος και η μοναδική ερμηνεία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, δίνει ιδιαίτερη διάσταση στους στίχους της Μιμής Ντενίση. Στο CD ξεχωρίζουν επίσης οι ερμηνείες των Κώστα Μακεδόνα, Μπάμπη Τσέρτου, Σοφίας Μέρμηγκα, Mehmet Erdem και Ayda Mosharraf.
Το 21ο album στην ιστορία της Ορχήστρας , με το οποίο η ορχήστρα γιορτάζει τα 25α γενέθλιά της. Το λαϊκό τραγούδι , αυτή η φλόγα που κρατάει ζωντανή πολλές δεκαετίες και ενώνει πολλές γενιές μαζί σε κάθε κοινωνική έκφραση του λαού μας , έχει την τιμητική της , σε μία συλλογή από τα σπουδαία ‘’ διαμάντια ‘’ αυτού του είδους τραγουδιού , που εξέφρασαν μεγάλοι δημιουργοί και σπουδαίοι τραγουδιστές και τραγουδίστριες ( Τσιτσάνης, Καλδάρας, Μητσάκης, Ζαμπέτας , Νικολόπουλος, Νίνου, Καζαντζίδης, Μπιθικώτσης, Γαβαλάς ,Μοσχολιού, Γκρέυ , Μαρινέλα , Νταλάρας κ.α) . Η ιδέα αυτή , είναι μια κοινή μας απόφαση , με την προτροπή μου , να δώσουμε ένα διαφορετικό ηχόχρωμα σε κάθε τραγούδι ξεχωριστά , με έμπνευση και σεβασμό στην πρώτη δημιουργία . Φανταστείτε ότι ακούτε αυτά τα τραγούδια μέσα από ένα jukebox . Γιατί σε ένα jukebox, συναντήθηκαν παρέες, γλέντησαν , γέμισαν χαρά, ερωτεύτηκαν , έκλαψαν , πήραν ανάσα και δύναμη για τη ζωή. Γιατί σε ένα jukebox, για ένα τραγούδι , κάποιος-κάποια, ονειρεύτηκε , παρηγόρησε και παρηγορήθηκε , μεγάλωσε και μεγαλούργησε. Αυτή την αίσθηση έχουν τα τραγούδια που επιλέξαμε , αυτά τα τραγούδια ,είναι τα τραγούδια μας , θυμίζουν ,ενώνουν , είναι ελπίδα της στιγμής , που χωράει το κάθε τι μικρό, όπου φαντάζει μεγάλο . Ευχαριστώ από καρδιάς την Ασπασία Στρατηγού και τον Γιάννη Διονυσίου για την σημαντική τους συμβολή , ως ερμηνευτές, αλλά και ως συνταξιδιώτες σε αυτό το ταξίδι. Με τα παιδιά , αυτή την ομάδα την ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑ ,που πορευόμαστε μαζί εδώ και 25 χρόνια, τον Κυριάκο Γκουβέντα, τον Σταύρο Κουσκουρίδα, τον Δήμο Βουγιούκα, τον Απόστολο Βαλαρούτσου , τον Κώστα Μερετάκη , τον Φίλιππο Ρέτσιο , τον Παντελή Μπεκιαρόπουλο ,τα νεότερα μέλη , τον Κώστα Γεδίκη , τον Γιάννη Κουκουνίτσα, και τον Κώστα Κωνσταντίνου , ζήσαμε ένα μοναδικό τριήμερο στις 10,11 και 12 Απριλίου , αποτυπώνοντας ζωντανά αυτά τα τραγούδια , με τον σωστό τρόπο ηχογράφησης που πλέον έχει εκλείψει στις μέρες μας , του όλοι μαζί , μουσικοί και τραγουδιστές στην ίδιο χώρο . Η συγκίνηση και το συναίσθημα της ομαδικής δημιουργίας ,που κάνει την κάθε στιγμή μοναδική . Σας ευχαριστώ για αυτή τη μουσική εμπειρία . Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμμετοχή του , τον Νίκο Τατασόπουλο , που μας έδωσε μεγάλη δύναμη και έμπνευση σε ότι με μαεστρία ‘’οδήγησε ‘’, με το μπουζούκι του . Ο Νίκος Μέρμηγκας ανέλαβε , την μεγάλη ευθύνη. Σε ελάχιστο χρόνο να καταγράψει το υλικό, από το πόστο αυτή τη φορά του ηχολήπτη . Νίκο σε ευχαριστούμε που κατάφερες το ιδανικό , ένα καθαρό και ατόφιο ήχο , όπως αρμόζει σε αυτά τα τραγούδια και στην προσπάθεια μας . Ευχαριστώ την Μαργαρίτα Μάτσα που αγκάλιασε για μια ακόμη φορά τα όνειρα μας και την πρόταση μας στο Ελληνικό τραγούδι. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στην Οικογένεια Αποστολάκη , το οινοποιείο Αποστολάκη , που κάθε τι που κάνει , έχει μεράκι και ψυχή . Έτσι λοιπόν ως χορηγός ,μας έδωσε τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε την ιδέα μας ,με τις καλύτερές συνθήκες . Δημήτρη Ματσούκα , καλώς ήρθες στην οικογένειά μας , η αρωγή σου και οι συμβουλές σου , μας δίνουν δύναμη για τα επόμενα ! Ανδρέας Κατσιγιάννης , το έτος 2023
Τον Ιούνιο του 2003, στα πλαίσια του Φεστιβάλ Αθηνών, στο ΗΡΩΔΕΙΟ, πραγματοποιήθηκε η παράσταση του Γιώργου Νταλάρα, ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ, με τη συμμετοχή της Γλυκερίας, της Αρετής Κετιμέ, της Εστουδιαντίνας υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Ανδρέα Κατσιγιάννη και της Παιδικής Χορωδίας του Μουσικού Γυμνασίου Βόλου και τη σκηνοθεσία του Πάνου Παπαδόπουλου, και απέσπασε θριαμβευτικές κριτικές. Η παράσταση αυτή κυκλοφόρησε σε DVD. Μια συναυλία – ταξίδι στη Μικρά Ασία, με τα τραγούδια της Πόλης και της Σμύρνης, της προσφυγιάς, της νοσταλγίας, της παράδοσης, της μνήμης, της χαράς και του πόνου. Μια συναυλία, περιπλάνηση στο χώρο και στο χρόνο. Στις απαρχές του ελληνικού τραγουδιού και στη ζωή των τόπων και των ανθρώπων που κουβαλάνε αιώνες ιστορίας, πόνου και δημιουργίας. Ένα ταξίδι στους δρόμους της Μικράς Ασίας. Η ενορχηστρωτική επιμέλεια είναι του Κώστα Γανωσέλη και για τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών συνεργάστηκαν ο Γιώργος Νταλάρας και ο Ανδρέας Κατσιγιάννης. Ο σχεδιασμός ήχου έγινε από τον Βαγγέλη Κουλούρη, η σκηνοθετική επιμέλεια της παράστασης από τον Πάνο Παπαδόπουλο και η τηλεοπτική σκηνοθεσία από τον Γιάννη Μαράκη (FS Productions). To μοντάζ είναι του Θέμη Λεμονίδη.
Πρόκειται για ένα διπλό άλμπουμ με 50 σχεδόν τραγούδια που είναι το αποτέλεσμα της ζωντανής ηχογράφηση της συναυλίας του Γιώργου Νταλάρα και της ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΙΝΑΣ το 2007 στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με την συμμετοχή των Στέλιου Βαμβακάρη, Χρήστου Θηβαίου, Μπάμπη Τσέρτου, Ζαχαρία Καρούνη, Χαράς Κεφαλά, Νίνας Λοτσάρη, Θέμη Τσερμέ, Ασπασίας Στρατηγού και Μάρθας Φριτζήλα.